Overnat centralt med hoteltilbud hos Copenhagen Strand

På Havnegade lige ned til Københavns kanal ved Nyhavn ligger det 4-stjernede Hotel Copenhagen Strand i et af de gamle pakhuse fra 1869. De gamle bygninger er nænsomt og fint restaurerede og man fornemmer stadig et strejf af historien bag de rustikke mure.

Her kan du overnatte centralt og komfortabelt i et af Københavns hyggelige og festlige kvarterer. Bestil i god tid og tjek dine muligheder for overnatningspakker med forskellige tilbud. Se vores forskellige pakker her.

Copenhagen Strand

Hotellet har 174 velindrettede værelser i let maritim stil. Nogle af værelserne har små karnapper, hvorfra du kan kigge til kanalen. I lobbyens business center er der adgang til pc, printer og kopimaskine.

I forlængelse af lobbyen ligger morgenmadsrestauranten, også her er der lagt væk på den rustikke og maritime indretning. Hvis du gerne som byens lokale vil fragte dig rundt på cykel er der  mulighed for at leje en cykel.

Hotellet værner desuden om miljøet og indeklimaet og er certificeret med ”Green Key”. 

Oplev byen uden at blive ruineret

København har et væld af gratis tilbud og billige oplevelser i hele byen. Når du har base på Copenhagen Strand i den lidt ældre del af byen er der generelt mange bygninger, som det også kan være interessant at se på udefra eksempelvis både Amalienborg, Børsen, Rundetårn og Det Kongelige Teater.

At sidde på kajen i Nyhavn med sine egne dåseøl og nyde stemningen er en fest i sig selv. På Kongens Nytorv kan du hver vinter stå på skøjter og nyde den skønne plads.

I hele sommerhalvåret er der mange gadefester og festivaler som spreder sig rundt i alle kvartererne og gaderne vrimler med musik og liv. Gå ikke glip af de mange oplevelser, så undersøg hvad der sker, når netop du befinder dig i byen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene