Tag på hyggelig miniferie i smukke København

København er som skabt til en miniferie – byen har en overskuelig størrelse og byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne.

København er en pulserende hovedstad med alt hvad dertil hører af kultur, shopping og gastronomi i verdensklasse.

Bo på Arp-Hansens hyggelige hotel Copenhagen Strand, så bor du midt i København, og kan let nyde alle byens aktiviteter og seværdigheder. 

Kanalrundfart i København

Kanalrundfart i Københavns kanaler er efterhånden blevet en klassiker, og både turister og lokale københavnere ynder at nyde byen fra vandsiden.

På kanalrundfarten får man set meget af København, og en kompetent guide fortæller om byen og de seværdigheder, man sejler forbi. Kanalrundfart kan derfor være en rigtig god måde at opleve København på, og det er især en dejlig sommeroplevelse, når solen varmer, og de åbne både stille sejler rundt.

Efter sådan en tur er det oplagt at besøge Nyhavn, hvor Kanalrundfartsbådene lægger til, og hvor de mange restauranter frister med lækker mad og drikke. Nyd en is på kajen i Nyhavn og tag en slentretur i det indre København. 

Book værelse til dit/jeres behov let og bekvemt online

Du kan selv let og bekvemt booke dit værelse på Hotel Copenhagen Strand. Hvad enten du rejser alene, med en kæreste eller ægtefælle eller med hele familien, kan du let finde et hotelværelse, der passer til dig/jer.

Du indtaster blot et ind- og udtjekningstidspunkt i onlinekalenderen, og i næste step kan du vælge hvilken værelsestype, du ønsker at booke. Onlinebooking er let og hurtigt, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3348 9901 eller e-mail: copenhagenstrand@arp-hansen.dk.

Vi ser frem til dit besøg!