Overnat på et hyggeligt hotel i centrum af København

På Havnegade i det indre København ligger Copenhagen Strand godt placeret i et af de gamle rustikke pakhuse fra 1869 lige ned til havneløbet.

Rundt om hjørnet ligger Nyhavn, som altid byder på et væld af festligheder og hyggelige stunder. Herfra har du let adgang til resten af byen via både bus, tog, metro og vandbus.

Desuden er det let at cykle eller gå rundt til mange af byens seværdigheder fra hotellet (hvor du kan leje cykler).

Copenhagen Strand

Det 4-stjernede hotels gamle bygning er velrestaureret og holdt i en nordisk stil inspireret af vores beliggenhed ved vandet. Hotellets placering og indretning opfordrer til nydelse, ro og storbyoplevelser.

Stedet er omgivet af en varm og imødekommende stemning. Hotellet har 174 dejlige værelser med trådløst internet, minibar, kaffe- og tefaciliteter tv, og skønne senge, der omfavner din krop i søvnen.

I forlængelse af lobbyen finder du morgenmadsrestauranten, hvor du kan nyde en god og sund dansk morgenmadsbuffet, inden du går ud i byen.

Oaser og attraktioner i nærheden

København har de seneste år oprettet en del bystrande i og udenfor centrum. Tre af dem ligger relativt tæt på Copenhagen Strand, så du har mulighed for at få en morgendukkert i det fri.

Du kan også spadsere, cykle eller tage kanalrundfarten til den anden side af kanalen til Papirøen. Her kan du læne dig tilbage i liggestolene og nyde den afslappende atmosfære og glemme alt om tid og sted. Udbuddet af mad og drikke er stort og prisvenligt - Ta’ base på Copenhagen Strand og nyd byen.