Oplev København

På Christians Brygge, ikke langt fra Københavns Centrum og Nyhavn, finder man en enestående ø med et utal af historiske bygninger og museer. Besøg blandt andet Krigsmuseet, Teatermuseet eller Thorvaldsens museum, eller gå en tur langs kanalen og nyd de nye som ældre arkitektoniske perler.

Museumsøen ved Christians Brygge (Krigsmuseet, Teatermuseet, Thorvaldsens museum)


Christian 4.s Bryghus er en af Københavns ældste bygninger. Det store hus er enestående placeret i det historiske miljø omkring Frederiksholms Kanal og tæt på Københavns Havn. Det er tanken, at huset i fremtiden vil blive åbnet for offentligheden og indrettet med udstillinger af sten- og gipsfigurer fra statens slotte – samt åbnet for events.

Oplev mere om Chr. IV's Bryghus

Oplev mere om Chr. IV's Bryghus

På Slotsholmen findes Det Kongelige Biblioteks nyeste bygning, Den Sorte Diamant, som blev bygget i 1999. Bygningen er et kulturhus, hvor der bliver holdt foredrag, debatter, musik og teaterarrangementer – og der er blandt andet en international forfatterscene. Hele bygningen og omgivelserne er prydet af ny og ældre kunst ligesom der i kulturhuset er mange udstillinger og events. 

Den sorte diamant

Læs mere om Den sorte Diamant