Familievenlig overnatning i København

Hotel Copenhagen Strand er et glimrende bud, hvis du leder efter et familievenligt hotel i København.

Hotellet er suverænt beliggende i hjertet af København med hyggelige Nyhavn, Amalienborg og shopping på Strøget lige om hjørnet.

Trods sin centrale beliggenhed er hotellet stille og fredeligt og egner sig derfor rigtig godt til børnefamilier.

Book f.eks. et familieværelse (2 ”connecting” dobbeltværelser) på Hotel Copenhagen Strand og nyd en familievenlig overnatning i København. 

Copenhagen Strand – elegance i hjertet af København

Hotel Copenhagen Strand ligger centralt i København – et stenkast fra det stemningsfulde Nyhavn.

Copenhagen Strand har til huse i et af havnefrontens originale pakhuse, der stammer tilbage fra 1869. Bygningen er blevet nænsomt restaureret, og indretningen er inspireret af vand og strand med respekt for bygningens nærmiljø og historie.

Hotellet ligger med sin centrale placering tæt på offentlig transport til bl.a. Københavns Lufthavn, Ørestaden og Amager Strandpark, og hotellet er let at komme både til og fra. 

Nyd sommeren i København

København er særligt smuk om sommeren, hvor byen folder sig helt ud, og folk trækker udenfor på byens caféer og restauranter.

Nyd de lange varme dage og lyse nætter i Danmarks smukke hovedstad og spar samtidig penge på oplevelser med en overnatningspakke på Hotel Copenhagen Strand.

Bemærk at nogle tilbudspakker er sæsonafhængige. Få mere information ved at kontakte os på tlf. +45 3348 9900 eller på copenhagenstrand@arp-hansen.dk

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene