Få rabat på dit hotel i København

Hotel Copenhagen Strand er et hyggeligt 4-stjernet hotel i hjertet af København med Nyhavn, Amalienborg og Strøget inden for få minutters gang. Hotellet er på trods af sin centrale beliggenhed stille og fredeligt og egner sig til både børnefamilier, par, forretningsrejsende osv.

Hotel Copenhagen Strand kan desuden tilbyde flere forskellige tilbudspakker, der giver rabat på hotelopholdet. Nogle af tilbudspakkerne inkluderer en oplevelse i byen, mens andre er sæsonbetonede. Læs mere om tilbudspakkerne og hvordan du får rabat på dit hotel her på siden!

Hotel Copenhagen Strand – i hjertet af København

Hotel Copenhagen Strand ligger i en stille og rolig gade tæt på hyggelige Nyhavn og Kongens Nytorv. Hotel Copenhagen Strand samler således det bedste fra to verdener: byens liv og dynamik kombineret med fred og ro.

Hotellet ligger i et af havnens originale gamle pakhuse, der blandt andet blev brugt som æskefabrik. I dag er det smukke gamle pakhus nænsomt renoveret og indeholder selvfølgelig alle moderne faciliteter som f.eks. gratis trådløst internet.

Værelserne er holdt i en let maritim stil, og fra flere af værelserne er der en meget smuk og stemningsfuld udsigt over Københavns havn. 

Opnå rabat på dit ophold på Hotel Copenhagen Strand

Det behøver ikke koste en formue at have en hyggelig ferie i København.

Hotel Copenhagen Strand kan tilbyde forskellige tilbudspakker, så du kan opnå rabat på dit hotelophold.