Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden.

Parkering | Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

Sankt Annæ Pl. 32, 1250 København
Copenhagen Strand ikke har privat parkering, dog tilbyder vi en specialpris for et døgns parkering i et overvåget parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet. Parkeringsbilletten købes i receptionen.

Parkering

Har du bilen med i forbindelse med dit ophold på Copenhagen Strand, tilbyder vi en specialpris for et døgns parkering i Jeudan's overvågede parkeringshus ved skuespilhuset ca 600 meter fra hotellet.

For at få vores specialpris skal betaling ske i receptionen på hotellet. Vi anbefaler, at du kommer forbi receptionen før du parkerer, så vi kan instruere dig bedst muligt. 

Døgnpris

Parkering i overvåget p-hus koster  .

Der er også gode muligheder for at parkere i gaderne omkring hotellet.

Priserne er som følger:

Mandag - lørdag:
08:00-18:00   pr. time
18:00-23:00   pr. time
23:00-08:00   pr. time

Efter lørdag kl. 17:00 til mandag kl. 08:00 samt helligdage er det gratis.

Parkering elbil

På alle offentlige kommunale parkeringspladser i København er det gratis at parkere elbiler, elmotorcykler og brintbiler.

Plug-in-hybridbiler skal fortsat betale for parkering.

I kan finde de nærmeste elbil-ladestandere via dette link, der henviser til Københavns Kommunes eget kort. Copenhagen Strand er placeret ved den røde prik. Elladestanderne er drevet af Clever eller E.On.

For mere information om parkering på offentlig vej henviser til Københavns Kommunes hjemmeside.

Det er også muligt at benytte Jeudan’s parkeringshus til parkering af el-bil.

Døgnpris i p-hus koster  .

I parkeringshuset findes mere end 100 Clever elladepunkter. Ladningen foregår ved at downloade Clevers app til smartphone og på den måde sætte gang i ladning og betale ud fra gældende kilowatt-pris.

Bemærk at der ikke kræves speciel reservering for ankomst ved el-bil, men vi gør opmærksom på at der kun findes et begrænset antal el-ladestandere i parkeringshuset.