Copenhagen Strand – et intimt og elegant hotel i centrum

Lige ud til Københavns havnefront ligger det hyggelige gamle pakhus, der i dag huser hotellet, Copenhagen Strand. Hotellet ligger blot et stenkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget og Amalienborg. Med havnebussen kan du stå foran Operahuset på ganske få minutter. 

Hotellets historie og faciliteter

Det gamle pakhus er dateret tilbage fra 1869 og har engang været en papir- og æskefabrik. For at give lidt mere lys til den gamle bygning og rummene er der senere blevet tilbygget små karnapper til værelserne. Herfra er det også muligt at se vandet.

Hotellet er indrettet i en elegant nordisk stil inspireret af strand og vand. Hvis du booker en Suite View eller et Executive View værelse, får du udsigt over havnen.

I hotellets høje kælder finder du hotellets morgenmadsbuffet. I den rare lobby er du velkommen til at nyde en drink eller holde et møde. Du har også mulighed for at leje vores private mødelokale, Gammelholm til 8 personer.

Hvad skal du se i København

Fra Copenhagen Strand er det let at komme rundt i byen. Hotellet ligger tæt på både metro og busforbindelser, havnebussen og diverse kanalrundfarter.

Så du kan både vælge at blive inde i byen og se nogle af de traditionelle turistattraktioner, du kan tage ud af byen til eksempelvis kunstmuseet Louisiana, og du kan også gå på udkig i det lokale område. Her findes masser af små, hyggelige steder, som de lokale selv besøger.

De søde receptionister kan give dig mange gode råd vil gerne hjælpe dig med at planlægge ture, anbefale restauranter og cafeer og bare give gode råd.

Oplev København og overnat på Copenhagen Strand.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene