Miniferie i København – tag på en skøn ferie for 2 eller hele familien

Er det ved at være tid til at komme lidt væk fra hverdagens vante vaner og forkæle dig selv med lidt ekstra luksus? Tag på en Miniferie i København og bo på vores luksuriøse Copenhagen Strand som ligger på en af de bedste adresser i byen. Hvis du bestiller 2 eller flere overnatninger, kan du benytte dig af dette tilbud, som inkluderer lækker morgenbuffet.

Ta' afsted på Miniferie med familien, venner eller din bedre halvdel – vi har frapriser til 2 personer og til hele familien.


Book en billig Miniferie for 2

Trænger du til en Miniferie med én, du holder af? Book vores populære Miniferie-tilbud for 2 og glæd dig til et dejligt og afslappende hotelophold med en lækker morgenbuffet. I bor midt i København og er i gåafstand til byens mange attraktioner. Tilbuddet kan benyttes i weekender, på helligdage samt alle ugens dage i skoleferier og gælder, når du booker minimum 2 overnatninger.

Du finder tilbuddet ved at indtaste periode og se priser, kig nu efter ordet "Miniferie", og du er klar til at booke. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hotel og ønsker jer en rigtig god Miniferie i København.

Miniferie for 2 på Copenhagen Strand
Miniferie for 2
Fra DKK 1090,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden april til september og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.


Book Miniferie i København for hele familien

Med en travl hverdag kan vi alle godt have brug for at sætte familien ekstra meget i centrum. Snup en familieferie og ryk ind på et af vores hoteller i København. Du kan booke ”Miniferie”-tilbuddet i weekender, på helligdage og alle ugens dage i skoleferier. 

Miniferie for familien på Copenhagen Strand
Miniferie for hele familien
Fra DKK 1600,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden oktober til marts og er pr. nat inkl. morgenmad.


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Min. 2 nætter. Booker du en Miniferie for 2, vil det ikke være muligt at få ekstra opredninger.