Pin it

Havnerundfart i København

Oplev København fra vandet med vores attraktive Havnerundfart-pakke. København er fyldt med smukke kanaler, og fra vandsiden kan du opleve byen fra en af dens mest charmerende sider. Sæt jer godt til rette og nyd guidernes fortællinger om de mange seværdigheder, København har at byde på. Bestil vores nemme tilbud i dag og glæd dig til et dejligt ophold på Copenhagen Strand.

 

Sightseeing med havnerundfart

Hvis du selv kan vælge, hvad skal du så se i København? Det er ikke så let at vælge, men det behøver du heller ikke på en havnerundfart. Her går turen forbi et hav af velkendte attraktioner som Den lille Havfrue, Børsen, Langelinie og Nyhavn. Den populære Havnerundfart-pakke indeholder en overnatning på vores maritime hotel, en billet til havnerundfart i de københavnske kanaler og en skøn morgenmadsbuffet.

 

Vælg dato og book din Havnerundfart-pakke i dag – så kan du glæde dig til maritime oplevelser. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 595,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1015,-
 

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • En hyggelig tur med havnerundfart i de Københavnske kanaler. 

Havnerundfart København – maritim charme

På hotellet vil du opleve en skøn, maritim charme, der går hånd i hånd med turen på havnerundfarten. Indtrykkene er mange, og alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde, at du tages med på en rejse gennem de københavnske kanaler. En rejse, der byder på nogle af Københavns mest populære seværdigheder. Elsker du at befinde dig på en båd, mens du mærker byens summen omkring dig, er det det helt perfekte tilbud til dig. Sightseeing til vands er en genial måde at opleve den københavnske stemning på, og så er du en del af en gruppe, der indvies i gamle historier, der fortæller dig mere om den skønne by, du besøger. Bestil din Havnerundfart-pakke i dag og tag hele familien med på tur til vands og oplev maritim charme på en af byens bedste adresser.

 

Vi håber, at du får et dejligt ophold og en hyggelig havnerundfart.
 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.