Havnerundfart

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

Tag på sightseeing med havnerundfart i de københavnske kanaler

Oplev København fra vandet med vores Havnerundfart-pakke. København er fyldt med smukke kanaler, og fra vandsiden kan du opleve byen fra en af dens mest charmerende sider. Sæt jer godt til rette og nyd guidernes fortællinger om de mange seværdigheder, København har at byde på. Turen går bl.a. forbi et hav af velkendte attraktioner som Den lille Havfrue, Børsen, Langelinie og Nyhavn.

Efter en tur på vandet med vind i håret, kan du glæde dig til at slå benene op til en overnatning på vores maritime hotel, en billet til havnerundfart i de københavnske kanaler og en skøn morgenmadsbuffet.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores værelser efter eget valg
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • En hyggelig tur med havnerundfart i de københavnske kanaler
Book din Havnerundfart-pakke i dag og tag hele familien med på tur til vands og oplev maritim charme på en af byens bedste adresser.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Pakken kan ændres eller annulleres indtil kl. 12 på ankomstdagen.

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.