Pin it

Gode tilbud på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har en række overnatningspakker og tilbud, som er sammensat således at der er lidt for enhver smag. Tilbuddene er sammensat i samarbejde med flere populære turistattraktioner som f.eks. Tivoli, Den Kgl. Opera og ZOO, og nogle af tilbudspakkerne er sæsonafhængige. 

Læs mere om nogle af Copenhagen Strands tilbud her på siden. 

Parterapi og forkælelse på Copenhagen Strand

Får du for lidt kærlighed og romantik i hverdagen? En travl dagligdag med job og børn kan gøre, at der ikke er så meget plads til romantikken.Løsningen finder du på Copenhagen Strand. 

Invitér din udkårne på romantisk weekendophold på hotellet. Benyt jer af vores ”parterapi-tilbud” og nyd en romantisk nat på hotel med en god flaske cava og mulighed for at snooze om søndagen (tjek ud senest kl. 18).

Kulturtilbud på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har blandt andet indgået et samarbejde med Tivoli, så vi kan tilbyde en særlig Tivoli tilbudspakke. Oplev en spændende dag i Tivoli og senere venter der et dejligt værelse med en blød seng på en af Københavns bedste adresser.

Tilbuddet gælder i hele Tivolis sæson, der spænder fra ca. midten af april til slutningen af september. Herudover holder Tivoli åbent i uge 42 (Halloween) og fra midten af november til slutningen af december (jul i Tivoli).

Book dit ophold på Copenhagen Strand direkte her på siden og glæd dig til en spændende oplevelse.