Pin it

Overnat på et hyggeligt hotel i centrum af København

På Havnegade i det indre København ligger Copenhagen Strand godt placeret i et af de gamle rustikke pakhuse fra 1869 lige ned til havneløbet. 

Rundt om hjørnet ligger Nyhavn, som altid og især i sommer halvåret byder på et væld af festligheder og hyggelige stunder. Herfra har du let adgang til resten af byen via både bus, tog, metro, vandbus, bil og fly. 

Desuden er det også let at cykle eller gå rundt til mange af byens seværdigheder. 

Copenhagen Strand

Det 3-stjernede hotels gamle bygning er velrestaureret og holdt i en let maritim stil, som minder os om, at vi befinder os ved vandet. Hotellets placering og indretning opfordrer til nydelse, ro og storbyoplevelser. 

Stedet er omgivet af en varm og imødekommende stemning. Hotellet har 174 dejlige værelser med trådløst internet, minibar, tv, og skønne senge der omfavner din krop i søvnen. 

I forlængelse af lobbyen finder du morgenmadsrestauranten, hvor du kan nyde en god dansk solid morgenmadsbuffet inden du går ud i byen.

Oaser og attraktioner i nærheden

København har de seneste år oprettet en del bystrande i og udenfor centrum. Tre af dem ligger relativt tæt på Copenhagen Strand, så du har mulighed for at få en morgendukkert i det fri.

Det nærmeste er Ofelia Beach ved Skuespilhuset. Her ligger 11.000 m2 med strandsand, græsplæner og udendørsservering.Om sommeren afholdes et væld af udendørsarrangementer.

Du kan også tage DFDS’ den grønne kanalrundfartsrute til Halvandet lige på den anden side af kanalen. Her kan du læne dig tilbage i liggestolene og nyde den afslappende atmosfære og glemme alt om tid og sted. De tilbyder et enkelt menukort med grillet fisk eller kød og tilbehør, som kan fuldende din dag mens du kigger på stjernerne.

Ta’ base på Copenhagen Strand og nyd byen.