Overnat på Copenhagen Strand – et hyggeligt hotel

I hjertet af København let tilbagetrukket fra byens larm i et af de gamle pakhuse fra 1869 finder I Copenhagen Strand - et hyggeligt og charmerende hotel. 

Atmosfæren er varm og imødekommende og indretningen er holdt nordisk klassisk design. Receptionen og loungen ligger i den høje kælder og i forlængelse heraf ligger hotellets morgenmadsrestaurant.

Hotellet har 174 rolige værelser – nogle med en lille karnap, hvor du kan sidde og kigge på vandet, nogle med direkte udsigt til vandet og nogle med udsigt til de renoverede huse omkring hotellet. Hotellets suiter og executiveværelser har alle direkte udsigt over vandet – værelser der indbyder til ro og fordybelse efter en dag med oplevelser ude i byen.

Hotellets placering

Hotellet ligger lige i Havnegade langs Københavns Havn – en af Københavns mest centrale og hyggelige placeringer. Det er let komme til hotellet via både metro, bus, tog og fly. Rundt om hjørnet har du Nyhavn og Kongens Nytorv, hvor et væld af oplevelser kan friste til en festlig dag. 

I området finder du også det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, Fotografisk center, shoppinggaden Strøget og skønne gourmetrestauranter.

Nyhavn er et kapitel for sig selv: Restauranterne og fortovscafeer, hvor du kan sidde i mylderet og slappe af med en fadøl eller på kanten med fødderne udover kajen. Fra Nyhavn sejler de berømte guidede kanalrundfartsbåde rundt i Københavns kanaler. Her kan du sidde i halvanden time og nyde fortællinger om både nutid og fortid – en attraktion som selv de lokale københavnere ynder at tage del i. 

Bo centralt og oplev byen

Copenhagen Strand ligger i bydelen Gammelholm, som er præget af de lokale beboere, der er stolte over denne smukke men for turister ikke så kendte bydel. På Strand bor du centralt, og du har alle muligheder for at hygge dig med de lokale københavnere.

Hvis du skal overnatte i byen i længere tid, kan det også anbefales at tage en endagstur til den lille fine ø Hven i Øresund. Overnat på Copenhagen Strand og få mere ud af tiden.