Pin it

Overnat på Copenhagen Strand – et hyggeligt hotel

I hjertet af København let tilbagetrukket fra byens larm i et af de gamle pakhuse fra 1869 finder I Copenhagen Strand - et hyggeligt og charmerende hotel. 

Atmosfæren er varm og imødekommende og indretningen er holdt i let maritim stemning. I kælderen ligger receptionen og loungen og i forlængelse heraf ligger hotellets morgenmadsrestaurant.

 Hotellet har 174 værelser nogle med en lille karnap, hvor du kan sidde og kigge på vandet. Hotellets suite har direkte udsigt over kanalen – et værelse der indgyder til ro og fordybelse efter en dag med oplevelser ude i byen.

Hotellets placering

Hotellet ligger lige ned til kanalen ved Havnegade – en af Københavns mest centrale og hyggelige placeringer. Det er let komme til hotellet via både metro, bus, tog og fly. Rundt om hjørnet har du Nyhavn og Kongens Nytorv, hvor et væld af oplevelser kan friste til en festlig dag. 

I området finder du også det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, Fotografisk center, shoppinggaden Strøget og skønne gourmet restauranter. Det gamle Nyhavn er især i sommerhalvåret et turistplaster af kaliber. 

Restauranterne bliver til fortovscafeer, hvor du kan sidde i mylderet og slappe af med en fadøl eller på kanten med fødderne udover kajen. Fra Nyhavn sejler de berømte guidede kanalrundfartsbåde rundt i Københavns kanaler. Her kan du sidde i halvanden time og nyde fortællinger om både nutid og fortid – en attraktion som selv de lokale københavnere ynder at tage del i. 

Bo centralt og oplev byen

Fordelen ved at tage base på Copenhagen Strand er blandt andet, at du bor centralt, men tilbagetrukket, hvor du kan få vind i håret, når du træder ud af hotellet om morgenen.

Hvis du skal overnatte i byen i længere tid, kan det også anbefales at tage en endagstur til den lille fine ø Hven i Øresund. Overnat på Copenhagen Strand og få mere ud af tiden.