Pin it

Bo på godt familievenligt hotel i centrum af København

Leder du efter et godt og familievenligt hotel i København? På Arp-Hansens hyggelige hotel Copenhagen Strand har I mulighed for at bo centralt på et familievenligt hotel, hvor der er god stemning og alle de faciliteter, I har brug for. Læs mere om hotellet og området her på siden. 

Nyd ferien på Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand ligger i hjertet af København, med udsigt ud over Københavns havn og kun et stenkast fra det charmerende Nyhavn. Hotellet ligger i rolige omgivelser, men stadig i Københavns absolutte centrum, så hotellet er helt perfekt for børnefamilier, som ønsker en rolig beliggenhed men stadig vil være tæt på byens seværdigheder. 

Hotellet har til huse i et af havnefrontens originale pakhuse, der stammer tilbage fra 1869, og som gennem tiderne har været brugt til bl.a. papir- og æskefabrik. De gamle bygninger er løbende blevet restaureret og er i dag nænsomt ført up-to-date og holdt i en rustik og let maritim stil, der passer til bygningens historie. 

Hotellet har en flot morgenmadsrestaurant, hvor I kan nyde et godt morgenmåltid, inden turen går videre ud i København. 

I sommerperioden indretter vi et af mødelokalerne til legerum, hvor børnene kan hygge sig med bl.a. Wii og tegne, så der er gode muligheder for, at hele familien vil nyde opholdet på Copenhagen Strand.

Børnevenlige oplevelser i København

Der er masser af oplevelser for både børn og voksne i København – prøv for eksempel at tage børnene med i den gamle forlystelsespark Tivoli eller i Zoologisk Have, hvor man kan se dyr fra hele verden.

I kan også få et indblik i, hvordan det var at være barn i gamle dage – tag en tur på Arbejdermuseet, hvor der er gratis entré for børn. København har også mange gode teatre, hvor både børn og voksne kan få en god oplevelse, og for de helt små er der Børnebio i Cinemateket, der viser gode film for børn fra 3-6 år.