Pin it

Familievenlig overnatning i København

Hotel Copenhagen Strand er et glimrende bud, hvis du leder efter et familievenligt hotel i København. 

Hotellet er suverænt beliggende i hjertet af København med hyggelige Nyhavn, Amalienborg slot og shopping på Strøget lige om hjørnet. 

Trods sin centrale beliggenhed er hotellet stille og fredeligt og egner sig derfor rigtig godt til børnefamilier. I sommerperioden stiller hotellet f.eks. et mødelokale til rådighed som legerum for børnene. Her kan børnene lege med Wii, tegne osv., og hver dag er der mulighed for at vinde en lille præmie. 

Book værelse på Hotel Copenhagen Strand og nyd en familievenlig overnatning i København. 

Hotel Copenhagen Strand – hyggeligt og maritimt i hjertet af København

Det hyggelige Hotel Copenhagen Strand ligger centralt i København – et stenkast fra det stemningsfulde Nyhavn. 

 Hotel Copenhagen Strand har til huse i et af havnefrontens originale pakhuse, der stammer tilbage fra 1869. Bygningen er blevet nænsomt restaureret, og indretningen er rustik og maritimt præget med respekt for bygningens nærmiljø og historie. 

Hotellet er meget charmerende og har en fantastisk atmosfære. Hotellet ligger med sin centrale placering tæt på offentlig transport til bl.a. Københavns Lufthavn, Ørestaden og Amager Strandpark, og hotellet er let at komme både til og fra. 

Nyd sommeren i København

København er særligt smuk om sommeren, hvor byen folder sig helt ud, og folk trækker udenfor på byens caféer og restauranter.

Nyd de lange varme dage og lyse nætter i Danmarks smukke hovedstad og spar samtidig penge på oplevelser med en overnatningspakke på Hotel Copenhagen Strand.

Bestil f.eks. en Tivoli-pakke, der giver entré til Tivoli eller benyt dig af tilbuddet, der inkluderer billet til Havnerundfarten og se København fra vandsiden.

Bestil værelse og tilbudspakke online her på siden eller kontakt os på tlf. +45 3348 9900 eller på copenhagenstrand@arp-hansen.dk for mere information.