Nordisk lys og diskret luksus ved havnepromenaden

Velkommen til Copenhagen Strand. Vi byder velkommen til et forvandlet og totalrenoveret Copenhagen Strand – byens strandhotel ved Københavns nye havnepromenade. Du kan ankomme med båd, bil eller Metro, og beliggenheden er helt essentiel med blot få minutters gang til Nyhavn, Amalienborg og Kongens Nytorv.

Nyd stilheden i de 4-stjernede værelser indrettet i nordisk design inspireret af lyset, vandet og den danske hygge. Alt interiør er særligt håndplukket med tanke på diskret luksus, et stilrent strejf og ekstra komfort, der blandt andet omfatter eksklusive senge, eget te- og kaffesæt, safetyboks og minibar. Benyt hotellobbyen og restauranten som dit eget mødested; den velassorterede bar og lobbyens mange hyggelige hjørner indbyder til uformelle møder og nærvær. 

På det elegante strandhotel kan du låne en liggestol om sommeren og nyde den brede havnepromenade foran hotellet – eller du kan løbe en tur eller spadsere langs vandet ved Amalienborg og Langelinie. Bydelen summer af lokalt caféliv, kultur og kulinariske fristelser. 

Velkommen til byens nye 4-stjernede og totalrenoverede strandhotel!

Prisgaranti